Bondinos Kennel

Senaste inläggen

Av Bondinos Kennel - 23 december 2011 08:14

Mitt förra inlägg skapade säkert viss förvirring - Felicia du hade alldeles rätt det var december jag menade. Inser dock att alla förstås inte är lediga i mellandagarna och har därför ändrat tiden.


Finns alltså chans att träna agility torsdag kl 18-20. Det tar lite tid att bygga bana så 4 hundar per timme är vad vi kan räkna med att hinna. Om du är intresserad så skriv det på bloggen. Räkna med att boka båda timmarna (helst) så kan vi hjälpa varandra som störning och hinderfixare.


Välkomna att springa bort lite julmat!


Annika

ANNONS
Av Bondinos Kennel - 20 december 2011 18:00

I helgen hade vi årets sista lördagsträning. Maya och Obbe fick  varsin riktig genomkörare eftersom vi var ensamma på passet. Felicia hade stekt köttbullar och Maya visade sig från den allra bästa sidan med mycket fart men ändå förig(hoppas det gick bra och Maya inte reagerade på godiset!). Liggkommandot som krånglade senast gick som en dans, snarast la hon sig hela tiden i sin iver att vara till lags.


Vi kör igång den 7 januari igen och startar då kl 16-17 med dem som vill träna enskilt och kl 17-18 med dem som vill tävlingsträna under handledning (för gruppindelning se Pernillas utmärkta inlägg i bloggen). Bra om Britt-Marie och Gunilla själva håller kontakt om plats i grupp 2.


Fredagen den 30 december har jag bokat ridhuset kl 14-16 för agilityträning - skriv på bloggen om ni är intresserade. Ev kan tiden senareläggas. För den som känner sig tävlingsklar ordnar SSBK inoff agility den 19 februari kl 14. Som vanligt söker man också funktionärer.


Tomas, du och jag fortsätter med tisdagsträningen under hela julhelgen, dock är träningen i mellandagarna tidagarelagd och vi kör 19.30-20.30 istället.


Önskar er alla en riktigt skön julledighet med extra mycket tid med hundarna,    


Annika

ANNONS
Av Bondinos Kennel - 12 december 2011 11:48

Det blev en livlig diskussion om träningen i ridhuset och det blir kanske lite rörigt med kommentarerna så jag skapar det här inlägget för att vi bättre ska få en översikt om vad som händer och vilka som ska vara med.


Förutsättningar:

Ridhuset kostar 300 per timme vilket innebär sammanlagt 600 per tillfälle. Totalt.

Starttid ej fastställd, men det blir antingen kl 15:30 el 16:00


Timme 1: Självständig träning. Troligen med fokus på rallylydnad eftersom det antagligen inte går att göra samtidigt som de instruktörsledda momenten, men var och en bestämmer vad den vill träna på och vi kan ju alltid fråga varandra om vi kör fast.

De som är intresserade av att vara med:

Gunilla med Charlie

Annika med Obbe och Strimma

Angelica med Echo

Hanna med den nya svenska utställningschampionen och nyblivna nordiska vinnaren 2011 (var bara tvungen att få med det hanna:)) Sponken

Pernilla med Luna och Izza (strötider i mån av plats och möjlighet för mig att vara med)


Timme 2: Tävlingsinriktad lydnadsträning. Lydnadsklass 1 och appellklass. En och en. (om jag har förstått dig rätt Annika?)

De om är intresserade av att vara med:

Nini med Kibo

Tomas med Quintus

Felica med Maya

Gunilla med Charlie

eller

Brittmarie med Winston, Sixton och Rosso


Och jag tänkte som så att ni skriver i kommentarerna ifall ni vill ändra eller tillägga något och jag ändrar inlägget vartefter ifall det behövs. Så slipper vi rodda bland kommentarerna i föregående inlägg och jag är den enda som behöver rodda i ev kommentarer till det här inlägget. Smart tänkt va?


/Pernilla

Av Bondinos Kennel - 10 december 2011 09:02

Välkomna på kvällens träning. Vi fortsätter köra mer tävlingsinriktat och lägger lite mer tid idag på linförighet. Vi bör dock hinna igenom alla ettans moment igen. Nästa gång tittar vi lite på de moment som är specifika för appellklass. Annika

Av Bondinos Kennel - 9 december 2011 20:33

Tyvärr kommer jag inte kunna komma imorgon på ridhusträningen, ska på julbord med familjen!


Däremot ska jag ta mig till sthlm hundmässa på söndag för att kolla på Winston (och Sixton, ska han oxå ställas?). Ska bli kul, det är något speciellt med denna utställning  

Blir att hålla hårt i plånboken bara....så mycket att frestas av   


Är det några fler av oss som tänker dyka upp?

/Angelica 

Av Bondinos Kennel - 5 december 2011 19:35

Nu när det är vinter (även om det inte ser så ut när man kikar ut genom fönstret  ) så får man vara lite kreativ vad det gäller träningen....därför tänkte jag och Pernilla hålla till i Tumbagaraget lite då och då. Det är iaf upplyst och under tak, plus att man får lite störning på köpet i form av en å annan julhandlande människa, bilar mm.

Återkommer med bilder någon dag (om jag lyckas få till några fina i garadet!).


Ha det gott allihop :)

/Angelica 

Av Bondinos Kennel - 2 december 2011 08:39

En tik från påskkullen söker nytt hem,

helst nära stockholm och till tränings- och utställningsintresserad.


Doris

Doris 5 veckor

Hon är född 20100401 och är barn- och kattvan. Hon är mjuk, livlig och lättlärd. Utställd officiellt en gång då hon fick excellent. En underbar tjej helt enkelt!

Kika mer under rubriken valpkullar -> påskkullen för mer info. Ett tips är att läsa genom lite här om ni vill veta ännu lite mer. Men om ni är intresserade eller vet någon som kan vara det, tveka inte att kontakta Annika på nr 0739-66 00 48 eller via mail annika.tibell@karolinska.se

 
Av Bondinos Kennel - 24 november 2011 22:15

Jag hann inte riktigt med att blogga igår men måste ju berätta att även Zana klarat sitt tredje första pris i viltspår och därför kan titulera sig SE Vch Bondinos Nkosazana!   

Hon gick dessutom sitt spår i går så bra, att det slutade med full pott, 42 poäng och HP!!! Bättre avslut på viltspåren 2011 kunde vi väl inte få!   

Att dessutom Leo fick sitt tredje raka första pris tillsammans med Per innebar ju att vi hade 2 champions att fira här hemma igår! Det fick bli med var sitt gott ben, det var de väl värda.

Så vad säger ni, vad ger vi oss på för utmaningar i vår?! Norge kanske, eller hur var det? Helena hälsade att hon gärna vill se oss igen i vår...

// Anna

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se