Bondinos Kennel

Senaste inläggen

Av Bondinos Kennel - 29 januari 2015 14:19

Nya lilla busfröet i Bondinosfamiljen är nu 5 månader gammal och heter Ayla (Sabaku Inus Varda of Meus Milo). Farfar är Murumbis Aston Martin By Biscuit och mormor är Ridgebow's Cajsa Of Simon (Cajsa gjorde ett fantastiskt MH). Aston Martins pappa är Djungelkattens Superridged Sauvage, som också är farfar till Bondinos V-kull 2005 samt Bondinos påskkull 2010. Så lilla Ayla är släkt med båda kullarna    


Ayla ägs av Magdalena, som tidigare hade Karma (Blomsterängens Glory Gazelle = kusin till "Izza" Blomsterängens I am miss Izuba, som är mamma till Bondinos kennels påskkull 2010). Karma gick dessvärre bort i juli 2014 vid en ålder av 10 år och 4 månader   


Ayla är en framåt livlig tjej, som kommer älska att vara med på Bondinosträningar framöver. Tanken är att träna viltspår, personspår, agility och lite rallylydnad. Vad är bättre än att lära sig av de Bondinoshundar som redan syns på tävlingsbanorna    


     

ANNONS
Av Bondinos Kennel - 31 maj 2014 19:48

 

Härliga V-kullen födda 2005 fyller år.

Tack alla ägare som tar hand om sina hundar på bästa sätt.


MVH Annika en stolt uppfödare.  Mamma Mitzi


ANNONS
Av Bondinos Kennel - 1 april 2014 13:04

 

GRATTIS härliga påskkull, och ett stort tack till alla valpköpare som tar hand om sina hundar på bästa sätt.

Med vänliga hälsningar Annika.

Av Bondinos Kennel - 22 mars 2014 15:13


Winston drar kickspark :)

Av Bondinos Kennel - 23 augusti 2013 11:14

På onsdag 28/8 har vi en träningstävling i rallylydnad inför helgens tävlingar! Naturligtvis får alla som inte ska tävla på lördag också vara med.

Denna gång får ni komma till Nacka där vi är på en inhägnad grusplan.

Parkera vid förskolan "Bågen" så ser ni oss. Adressen är Bågspännarvägen 8, Saltsjö-Boo.


Åk väg 222 mot Orminge, Gustavsberg. Ta av första avfarten efter Skurubron mot Björknäs, kör under motorvägen till vänster. Vid trafikljuset tar ni höger på Värmdövägen och fortsätter till ytterligare ett trafikljus ca 200 m längre fram. Ta av där till höger in på Häckvägen (en glasfirma ligger precis där). Rakt fram har ni då förskolan och grusplanen på höger sida.

Det är inget svårt att hitta, men förvirrar ni bort er så ring! 0706810360


Svara gärna här så vet jag hur många som kommer och vilken nivå jag ska bygga banorna i.

Ha det gott!

// Anna

Av Bondinos Kennel - 17 augusti 2013 20:50

Det blir ingen träning imorgon söndag. Istället ses vi måndag den 19 augusti kl 19 hos Annikki.


Anna bygger 2 parallella rallybanor eftersom vi körde "långbana senast. Jag bygger en lite mindre agilitybana. Anna och jag kommer att försöka komma litet tidigare så att allt är klart när ni kommer. Annikki och Juli kommer att vara först ut på banan så behåll era hundar i bilen så att Juli som har hemmaplan att försvara och inte är så van vid vår grupp får en bra chans att fokusera.


Välkomna! Annika

Av Bondinos Kennel - 9 augusti 2013 23:53

Många hade förhinder på söndag och därför ställer vi in träningen.


I torsdags hade vi ett riktigt sommarregn men Maya, Charlie , Obbe och Gucci körde ändå - det gäller dock att låta hunden bli blöt innan man börjar - Oberon som väntat i bilen var mest tveksam och tog små avbrott för avskakning av vatten, men upploppen i riktning mot belöningen dom gick jättebra. Felicia fick prova Gucci (en av Mariannes hundar som går klass 3) och visst är det en jätteskillnad med en så erfaren hund.


Välkomna igen på tisdag den 13 kl 18 till Annikki Liliemark på Tärnmåsvägen i Vidja (ta första hö=Ringsättravägen, åk förbi badplats och uppför backe, vid anslagstavlan håll hö, när vägen delar sig håll hö och du är på Tärnmåsvägen och ser snart agilitybanan på vä hand).

Välkomna då Annika 

Av Bondinos Kennel - 6 augusti 2013 21:31

Våra Bondinosveckor rullar på och det är jättekul att träffa så många av er!

Idag var vi på Gubbängsfältet och gav oss i kast med rallylydnad igen. Jag hade byggt 3 olika övningsbanor i nybörjar, fortsättning och avancerad nivå som vi alla fick kämpa med. Duktigt jobbat alla ekipage!

Här ligger Zana och väntar på träningskompisarna!

   


Nästa gång ät det träning på torsdag 8/8 och det sker i Vidja. Kl. 18.00 är det samling vid Annikas gräsplan och då är det dags för agility! Hoppas många av er kan komma! Tyvärr missar jag detta eftersom det sker lite annat i min familj just nu som måste gå före, men jag hoppas vara på plats om en vecka!


Jag vill också passa på och skicka en grattishälsning till Leia, Niklas och Carin som fått en pojke idag!   Hoppas ni har det bra och att vi får träffa honom så småningom!

// Anna


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se