Bondinos Kennel

Senaste inläggen

Av Bondinos Kennel - 1 april 2013 21:00

Vilket födelsedagsväder - mycket skidåkning blir det. Igår med Strimnma och Winston med pulka (Oberon står med fotografen). Idag utflykt med matsäckoch kex till hundarna - men jodå Oberon fick smaka laxmacka också.    


Många hälsningar till er alla - vi ses imorgon! Annika

ANNONS
Av Bondinos Kennel - 31 mars 2013 22:37

      

Besök av halvsyster längst bort. Winston i mitten o så lilla Rosso i soliga hundgården. Winston på åkern, lyssnandes efter sorkar. Tyvärr fånga han en i dag under snön. Lägger inte ut den bilden........

Winston i flytväst o halvsyster Maggan bredvid. Detta var innan vi fick pulkan...man tager vad man haver.
  


  Winston drar Viktor i sin pulka. Tyvärr blev hunden trött innan jag fick upp mobilen o filma.....Det var full galopp innan:)ANNONS
Av Bondinos Kennel - 28 mars 2013 07:28

Stort tack Carin för att vi får vara hos dig den 2/4 kl 19 och fira påskvalparnas 3-årsdag. Kul att så många tackat ja - vi ses då.


Nu längtar vi efter våren men denna soliga vårvinter är ju också härlig. Att våra ridgebacks är starka och kan dra ( i kopplet) ja det är väl inget som vi direkt uppskattar.De senaste dagarna har jag istället åkt skidor på sjön efter jobbet och Strimma eller Obbe har fått dra. Nåja - dra och dra... Stundtals går det faktiskt rakt fram med lite lagom fart men ibland sticker dom rakt åt sidan efter ett spännande spår och då är det inte lätt att hålla sig på ben. Rätt långa perioder tycker dom att jag faktiskt åker bra själv och joggar lite lätt bredvid. Hur som, motion får vi allihop på ett härligt sätt.

Av Bondinos Kennel - 5 mars 2013 23:20

Hej på er!

Hoppas att alla mår bra.

Det var så lägesedan jag/vi träffade alla och nu är det ju snart dags för vovvarna att fira sin 3års dag.

Vad sägs om att träffas på mitt hundcafé "Coffee & Friends" på Dalagatan 56?

Jag föreslår antingen måndag 1 april vid 17 tiden (det är en röd dag) eller tisdag 2 april vid 19 tiden.

Vad passar er bäst???


Kramar Carin och Leia 

Av Bondinos Kennel - 19 januari 2013 15:17

Igår hände det som bara inte får hända! Echo fick magsäckomvridning :(

På morgonen igår va han lite orolig, rastlös. Jag trodde först att han va dålig i magen, gick ut, men inget kom. Efter ett par timmar började han att försöka kräkas, men det kom inget, han visade också obehag när jag kände på hans mage,  då visste jag att något inte va som det skulle och bestämde mig för att åka till veterinären. I bilen blev han väldigt snabbt sämre, dreglade och visade tydligt att han hade ont.

Väl framme gjorde dom vad de kunde (orkar inte skriva mer om vad som gjordes, det gör för ont) men Echo klarade inte av narkosen....

Allt hände så snabbt och det känns helt overkligt det som hänt, finaste Echo finns inte mer   

Det gör så himla ont och vi känner stor sorg i familjen....


Lite blandade bilder på vår älskade Echo   

/Angelica


           

                                                                       
Av Bondinos Kennel - 9 januari 2013 06:50


GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET  


och hoppas ni alla har haft en härlig jul- och nyårshelg. Tyvärr började det ju töa efter jul så riktigt så fint som på bilden av Luna och Winston nedladdad av Pernilla i jan 2012 kanske hundarna inte haft det men nu får vi förhoppningsvis mer snö igen.


Winston har varit på My Dog och första dagen blev det blått band (skinn och kort nos) och andra dagen ett excellent med beröm bl.a för goda vinklar fram och bak. Extra roligt att han båda dagarna fick beröm för sina goda kondition med bra muskler.


Jag har flyttat men ridhusträning till to kl 20.30 resp lördagar kl 16. Plats för andra intresserade finns ffa på lördag. Har fått ställa agilityhinder i ridhuset under vintern så det finns möjlighet för olika aktiviteter men om du är intresserad så ring i förväg.


Annika

Av Bondinos Kennel - 23 oktober 2012 11:50

  Nu börjar det bli kallt om magen  och svårare att träna utomhus. I år ordnar jag inte någon ridhussträning men möjlighet finns för de intresserade att kontakta Isabelle Lamprecht och hyra ridhuset för egen träning. Om jag blir kontaktad, och kan, kommer jag gärna och hjälper till.


Själv har jag hyrt ridhuset lö morgon 7.45-8.45 för egen träning och självklart kan den morgonpigge få ansluta ibland men ring i så fall i förväg. På tisdagar 20.30-21.30 tränar jag, Marianne och Pelle agility - vi hinner inte med fler hundar på 1 timme men självklart har vi ibland förhinder så ring mig om du vill hoppa in när det blir hål.


Slutligen, SSBK ordnar agilityträning på Sundby sö kvällar, villkoret är att du varit funktionär under årets tävlingar. Detta är en jättebra träning med en massa hundar. Jag rekommenderar den agilityintresserade att vara funktionär under nästa år så att ni också får denna möjlighet.


Annika 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se