Bondinos Kennel

Senaste inläggen

Av Bondinos Kennel - 1 juni 2012 21:32

Annika påminde mig om att den lilla sockertoppen Hugo faktiskt fyller 7 år idag! Tänk vad tiden går fort, och vad mycket roligt vi har haft! Lägger upp en bild på Hugo och leksyrran Maisha.


Jag och Maya har nu anmält oss till två rallytävlingar i sommar. Taktiskt lagda mot slutet så att vi ska hinna träna ordentligt.


Norrtälje den 29/7 och Skarpnäck den 26/8.  Hoppas att det kommer fler syskon!


 


ANNONS
Av Bondinos Kennel - 1 juni 2012 17:12

... Izza är frisk!! Ingen cancer mao utan det på tassen var nån ovanlig form av fibrom och vad det på bröstkorgen var kommer jag inte ens ihåg, för det var ändå helt ofarligt! Helt underbart!


/Pernilla


PS

Är det nån som ska vara med på racet på måndag?

ANNONS
Av Bondinos Kennel - 22 maj 2012 11:10

Vet att några i kullen stod på reservlistan för racet den 4e juni. Jag har avbokat izzas plats (inte fått bekräftat än men oavsett så ska hon inte vara med) Så maila/ring srrssthlm om ni vill vara med. Kan ju löna sig att man är på hugget. Vet inte om de har nån reservlistsordninng. Men chansa kan man ju alltid göra ;)


Izza ska opereras i morgon nämligen. Hon ska ta bort två knölar. En på tassen och en på bröstkorgen, som sen ska skickas på analys. Så håll tummarna för att allt går bra!


/Pernilla

Av Bondinos Kennel - 20 maj 2012 07:37

Som jag har kämpat med störningsträning! Och tävling på tävling har vi inte fått till det....Men så igår, på Pudelklubbens rallylydnadstävling på Gubbängsfältet, hände det!!! Echo (och jag) va på bra humör, vi samarbetade, Echo fick inte några onödiga störningar vid start...Echo orkade fokusera hela banan! Ja ok, två nos, bara EN bristande, en sned och sen 11 poängs avdrag för sträckt koppel, men det tar jag helt på mig....för jag hade medvetet lite kort koppel igår ;) Vi slutade på 76 poäng och med kommentaren: Tänk på kopplet, annars en mycket snygg runda!Sååå härligt, mest för mig, att känna att vi faktiskt kan :)) Ny titel för Echo alltså, RLD N. Så startade jag härliga Izza också i avancerad. Det va hennes andra start i klassen och första gången blev hon väldigt störd av tre roliga agilityhinder ;) men denna gång gick det kanon, hon börjar verkligen förstå att man kan va på höger sida också! Vi fick 84 poäng, en 6 plats och med den fina kommentaren: Glada, bra tempo. Väldigt trevligt att se! Så det blev en bra och positiv dag för oss :)))/Angelica

Av Bondinos Kennel - 12 maj 2012 21:36

Idag tävlade Zana, Obbe och Strimma rally i regnet och dom var alla jätteduktiga. Obbe är nu uppe i fortsättningsklass (84 p) och det borde Strimma också ha varit. Trots lite svans mellan benen - väta giller hon inte även om det faktiskt inte regnade särskilt hårt när vi gick - skrapade vi ihop 94 poäng MEN en klapp efter målgång, men medan vi ännu var inne på plan, gjorde att jag såg till att vi istället blev diskade. Nåväl jag hade ändå för säkerhets skull anmält till Mårsta-Sigtuna nästa helg så det ordnar sig nog.


Zana gick i grupp 2 så jag var inte kvar men Anna rapporterarade via telefon ett uppflyttningsresultat - STORT GRATTIS. Zana tävlar redan imorgon igen så kanske får Obbe snabbt sällskap i fortsättningsklassen,


Quintus var på plats och miljötränade och den killen har verkligen mognat. Även Tomas siktar nu på rallystart och jag tror att Mayas dispenser är klara och att Winston redan är anmäld på någon tävling så det blir flera Bondinosar i rallyringen i sommar. Jättekul!

AnnikaAv Bondinos Kennel - 8 maj 2012 15:37

Nu börjar planen torka upp och Marianne kommer även i år att hjälpa oss med agiltyträningen. Första gången blir söndagen den 20 från kl 16. Vilka Bondinosar är intresserade? Annika

PS: Charlie förstås välkommen

Av Bondinos Kennel - 3 maj 2012 13:24

Idag fick Izza äntligen sitt diplom för CV-titeln! De som gjort detta möjligt är Winston, Echo, Luna, Zana och Obbe! 5 champions och då blir Izza en av få RR som fått denna titel. Tack alla!! /Pernilla

Av Bondinos Kennel - 21 april 2012 07:22

Så har då utomhussäsongen kört igång och många av valparna, eller kanske snarare deras mattar och hussar, har planerat in utställningar, rally, lydnad och agility. Kullens mentalbeskrivning är nu planerad till 8 september i Östervåla norr om Uppsala.Först därefter kan valparna debutera inom bruksgrenarna och jag vet att Britt-Marie redan spanat in några appellspår för Winston senare under hösten.


Idag tävlar Obbe och Winston agility och imorgon åker vi kanske till Botkyrka för lydnad. Det sistnämnda beror på vädret.


Obbe är eg mest ute och miljötränar eftersom han fn helt glömt hur man går fler än 4 slalompinnar - nackdelen av att vi under vintern inte haft något fullängdsslalom. Ett sådant är nu inköpt till agilityplanen i Vidja och jag kommer att stämma av med Marianne om vårens träningar där så håll utkik på hemsidan. Senast vi var i Haninge var Berndt ute och mätte på A-hindret så vem vet - en vacker dag så kanske....


Annika

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se